Cursus zakelijk Frans volgen

Eigenlijk kan iedereen wel Frans spreken. Het is natuurlijk al vele jaren een verplicht vak op school omdat het de meest gebruikte wereldtaal is. Dus iedereen kan zich met de Franse taal prima redden op vakantie in het buitenland of wanneer u hier in de horeca of een winkel werkzaam bent. Maar zakelijk Frans spreken vereist toch wel iets meer vaardigheden. Wanneer u dus werkzaam bent in een omgeving waar er veel in het Frans wordt gecommuniceerd is het goed om een cursus zakelijk Frans te volgen. EBC taleninstituut staat zeer hoog aangeschreven als het gaat om het leren van buitenlandse talen, zowel in woord als geschrift. Er zijn diverse mogelijkheden in het volgen van een zakelijke cursus terwijl ze zeer goede prijzen hanteren. De ervaren taaldocenten leren u op een goede manier communiceren in het Frans en hanteren daarbij een prettige manier van lesgeven.

Diverse manieren cursus zakelijk Frans volgen

U kunt bij EBC op diverse manieren een cursus zakelijk Frans volgen. Wanneer u binnen afzienbare tijd de taal wilt leren én daarbij privéles wilt hebben is de all-in taalcursus Frans een aanrader. Overdag en ’s avonds krijgt u les zodat u binnen 5 dagen de cursus van zakelijk Frans hebt afgerond. Bij wijze van spreken kunt u dan de week daarop het geleerde al in praktijk brengen door een overleg met één van uw buitenlandse partners in het Frans te voeren. Maar ook een spoedcursus Frans volgen behoort tot de mogelijkheden. Hierbij volgt u overdag tijdens een aaneengesloten periode of met een pauze tussen de dagen de cursus. Verder is er nog de semi-spoed variant. In dagdelen of avonden volgt u voor een langere tijd de lessen.

Incompany taaltraining

Is het voor uw medewerkers ook belangrijk dat ze een cursus zakelijk Frans volgen? Dan komt een taaltrainer van EBC gewoon naar uw kantoor of bedrijf. Zo kunnen de collega’s (en uzelf wellicht) op eigen locatie Frans leren zodat er geen tijd verloren gaat aan reizen. Op uw gemak bekijken welke cursus zakelijk Frans voor u het meeste geschikt is? Bezoek de site van EBC Taleninstituut waar u alle informatie rustig na kunt lezen.