Over

Onze missie: elke leerling helpen zijn leerdoelen te bereiken met de beste leraar.

Persoonlijke benadering sinds 2013

Geef me de 5 academie in 2013 weten we hoe belangrijk een persoonlijke benadering is voor succesvol opleiden. Daarom staat de match tussen student en docent bij ons voorop. Daarom worden onze docenten zorgvuldig geselecteerd en voortdurend geëvalueerd op basis van hun vakkennis, ervaring en didactische vaardigheden. Ook nadat de lessen zijn gestart, controleren we regelmatig of de kwaliteit van het lesgeven aan uw verwachtingen voldoet!

Gepersonaliseerde begeleiding: op locatie of online

Op zoek naar bijles thuis of online? Jij kiest! Geef me de 5 academie is marktleider in online lesgeven dankzij ons unieke online leerplatform. Het bestaat niet alleen uit videochat en interactieve whiteboards, maar je kunt ook je scherm delen en documenten uploaden en bewerken in dezelfde omgeving. Zo kun je genieten van alle voordelen van personal training zonder je huis te verlaten.

Hoe het werkt":

1. Vertel ons wat u zoekt

 Vraag vrijblijvend informatie aan via het formulier op de website. Zoekt u ondersteuning voor uzelf of uw kind? In welk vak? Een klantvertegenwoordiger belt u binnen 2 uur om te informeren naar uw trainingsbehoeften.

2. We kiezen samen jouw ideale docent

We zoeken samen uit welk liedje en welke docent inhoudelijk en praktisch het beste bij je past. We zoeken in ons netwerk van docenten naar de perfecte match en doen een vrijblijvend bod.

3. Aan de slag!

Gaat u akkoord met ons voorstel? Je docent neemt snel contact met je op om je eerste les te regelen! Is er geen klik, dan zoeken we gratis een nieuwe docent tot je tevreden bent. Uw accountmanager is beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden op elk moment tijdens de tutorial.